اخبار گوناگونخبر

نظر وزیر ارشاد درباره نماینده ایران در مسابقه دختر شایسته اسلام

۲۰ دختر محجبه با پیراهن های بلند زرق و برق دار و روسری های جلو کشیده، روی سن رژه رفتند و امتیاز گرفتند. ۲۰ دختر جوان تاج به سر و روبان به دوش که قرار بود سومین دوره دختر شایسته مسلمان را برگزار کنند…

علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر امروز شنبه ۳۰ شهریور در حاشیه دیدار با محمد نوح وزیر فرهنگ و آموزش اندونزی در جمع خبرنگاران، در پاسخ به این سوال مهر که «اخیرا دختر جوانی از ایران در مراسم انتخاب دختر شایسته سال ۲۰۱۳ در اندونزی شرکت کرده است. آیا این موضوع با هماهنگی دولت ایران و وزارتخانه متبوع شما انجام شده است یا خیر؟» تاکید کرد: گمان نمی کنم این اتفاق از طرف ایران بوده باشد چون اگر بود، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جریان آن می بود ولی ما در جریان این موضوع نیستیم.

مجله مهر نوشت: ۲۰ دختر محجبه با پیراهن های بلند زرق و برق دار و روسری های جلو کشیده، روی سن رژه رفتند و امتیاز گرفتند. ۲۰ دختر جوان تاج به سر و روبان به دوش که قرار بود سومین دوره دختر شایسته مسلمان را برگزار کنند.

سومین دوره مراسم دختر شایسته جهان اسلام دیروز در جاکارتا برگزار شد. مراسمی که دو سال قبل به صورت محدود فقط در اندونزی برگزاز می شد و این بار با انتخاب دختران برگزیده از سراسر جهان اسلام، در رسانه های دنیا خبرساز شد.

دختر شایسته جهان اسلام یک دختر ۲۱ ساله نیجریایی است که معتقد است جایگاهی که او در آن قرار دارد بسیار متفاوت از جایگاه دختر شایسته دنیا است: «در آن مسابقات زنان اندامشان را به نمایش می‌گذارند و همه چیز حول زیبایی بدن می‌گردد. اما در مسابقه دختر شایسته جهان اسلام زیبایی درونی، انسانیت و هوش و پیامی که هر نامزد به جهان می‌دهد، مهم است.» او که بعد از اعلام نامش به عنوان دختر برگزیده، گریه کرد و سجده شکر به جا آورد، گفت این هدیه از سوی خدا بوده و تمام تلاشش را می کند تا نماد یک زن مسلمان موفق باشد.

«آبابیا عایشه آجیبولا» ۲۲۰۰ دلار جایزه نقدی به همراه یک سفر زیارتی به مکه دریافت کرد. او همچنین اجازه دارد با استفاده از اسم انجمن زنان مسلمان اندونزی در پروژه‌های کمک‌دوستانه همکاری کند.

معیارهای انتخاب چه بود؟

در انتخاب دختر شایسته مسلمان، پایبندی به اصول دینی، قرائت و تقسیر قرآن و شیوه های روسری سر کردن و حجاب داشتن جزو مواردی بود که مد نظر داوران قرار داشت. در این دوره، ۵۰۰ شرکت کننده از سراسر دنیا ویدئوهایی برای معرفی خود فرستاده بودند که در آن دلایل انتخاب حجاب، نقش اسلام در جهان امروز و جهان بینی زن مسلمان را شرح داده بودند. از این بین، ۱۰۰ ویدئو انتخاب و در نهایت ۲۰ نفر از شرکت کنندگان راهی مرحله نهایی شدند که شامل شرکت کننده هایی از اندونزی، مالزی، بنگلادش، برونئی و ایران بودند. شرکت کننده ایرانی، معصومه ابراهیمی ۲۷ ساله بود که در رشته مدیریت صنعتی و طراحی تحصیل کرده و در این رقابت ها در جایگاه پنجم قرار گرفت.

«آبابیا عایشه آجیبولا» می گوید: «ما می‌خواهیم نشان دهیم که یک زن مسلمان می‌تواند زیبا و با استعداد باشد و پوشش اسلامی به هیچ‌وجه مانع او نمی‌شود.»

برای دور نهایی این مسابقه دختران باید سه روز خود را از نظر معنوی آماده می‌کردند. این آمادگی شامل برخاستن از خواب در ساعت ۳ و نیم بامداد و حضور به موقع در نیایش صبحگاهی بود. بعد از عبادت صبحگاهی آنها باید به سخنرانی‌هایی در مورد سیستم مالی اسلامی، تربیت اسلامی و تفسیر قرآن گوش می‌دادند.

مقابله نرم با میس ورلد

اکا شانتی، بنیان گذار مراسم دختر شایسته جهان اسلام است که تا سه سال قبل گوینده خبر تلویزیون اندونزی بود اما بعد از آنکه در مقابل درخواست مدیران خود برای برداشتن حجابش مخالفت کرد، از کار اخراج شد و بعد از آن تصمیم گرفت با همکاری انجمن زنان مسلمان اندونزی این مراسم را راه اندازی کند. او می گوید: «می خواستیم با این کار مقابله بی سر و صدا و نرمی با انتخابات دختر شایسته دنیا که تا چندی دیگر برگزار می شود داشته باشیم.» انتخاباتی که برگزاری آن در جاکارتا با مخالفت های تندی مواجه شد و متولیان برگزاری مراسم را مجاب کرد تا بالی را به عنوان میزبان رقابت های دختر شایسته دنیا در سال ۲۰۱۳ معرفی کنند.

در مرحله نهایی دختران باید به مدت سه روز خود را از نظر معنوی آماده می‌کردند.
dokhtaran 245 dokhtaran 246 dokhtaran 247 dokhtaran 248
معصومه ابراهیمی دختر شایسته ایرانی هم در این رقابت ها شرکت داشت

masoome ebrahimi355

دختر شایسته جهان اسلام بعد از شنیدن نامش به زانو افتاد و سجده شکر به جا آورد.

dokhtar shaieste jahan eslam e455 dokhtar shaieste jahan eslam e456

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا