خبرخبر سیاسی

آنچه هاشمی رفسنجانی در مشهد در سال ۱۳۹۲ گفت

دیدار با جمعی از نخبگان استان خراسان رضوی از برنامه‌های رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بود. آیت الله هاشمی رفسنجانی در این دیدار تشکیل دولت فراجناحی و وحدت ملی در کشور را نوید دهنده بهبود اوضاع کشور در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی دانست…

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از روز سه شنبه به مشهد مقدس رفته است.

rafsanjani2345

به گزارش خبرآنلاین آیت الله هاشمی رفسنجانی در سفر خود به مشهد مقدس با امام جمعه این شهر، آیت الله وحید خراسانی،آیت الله واعظ طبسی و برخی دیگر از علما و روحانیون خراسان دیدار کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بدو ورود به فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد با استقبال آیت الله واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی ، فروزان مهر استاندار خراسان رضوی و جمعی از فرماندهان نظامی این استان قرار گرفت. وی طی گفت‌وگوی کوتاهی در فرودگاه درباره هدفش از سفر به شهر مقدس مشهد گفت: اولین هدف، زیارت حضرت امام رضا(ع) است که برای همه مشتاقان یک آرزوست و در مرحله دوم دیدار با بهترین دوست خود یعنی آیت‌الله جناب آقای واعظ طبسی است و سوم اینکه آمده‌ام تا شرایط استان را ببینم.دیدار با آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد یکی از نخستین برنامه‌های آیت الله هاشمی رفسنجانی بود

دیدار با جمعی از نخبگان استان خراسان رضوی از برنامه‌های رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بود. آیت الله هاشمی رفسنجانی در این دیدار تشکیل دولت فراجناحی و وحدت ملی در کشور را نوید دهنده بهبود اوضاع کشور در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی دانست و گفت: شور و امیدی که پس از انتخابات در مردم ایجاد شده است، سرمایه بزرگی برای شروع دوره جدید و همدلی و انسجام ملی در کشور است و اکنون باید در فضای سالم به دور از بداخلاقی‌های سیاسی و رقابت‌های مضر، دولت اعتدال، کار و سازندگی تشکیل شود و با ایجاد تعامل سازنده و موثر با خارج علاوه بر خنثی کردن آثار تحریم‌های ظالمانه به کشور و جلوگیری از این روند، اوضاع اقتصادی داخل نیز سر و سامان پذیرد.

دیدار با جمعی از علما، ائمه جمعه، اساتید حوزه و دانشگاه و فعالان سیاسی اهل سنت نیز از برنامه‌های سفر هاشمی رفسنجانی به مشهد بود. وی در این دیدار مشارکت ۸۵ درصدی دربعضی مناطق سنی نشین را بیانگرمیزان علاقه‌ آنان به نظام اسلامی و تفکر اعتدال دانست و گفت: اهل سنت همانند برادران شیعه در صحنه‌های علم، عمل، اخلاق، تعهد و مسوولیت‌پذیری درخشیده‌اند.

آیت‌الله محمدباقر شیرازی، پنچشنبه شب با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در تالار آئینه آستان‌قدس رضوی دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار آیت‌الله شیرازی، رفتار آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات را هوشمندانه و ارزشمند توصیف کرد و سبب آبرو و عزت ایران و جهان اسلام دانست و گفت: رفتار عاقلانه و هوشمندانه آیت‌الله رفسنجانی شباهت به مساله تنباکو و اقدام آیت‌الله شیرازی داشت و امیدوارم ایشان همواره موفق باشند.

از سوی دیگر آیت‌الله هاشمی با حضور در بیت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی در مشهد مقدس، با وی دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با قدردانی از آیت‌الله وحید خراسانی، به بیان مسائل منطقه‌ای و جهان اسلام پرداخت و گفت: در انتخابات اخیر آگاهی مردم کارساز شد. وی با اشاره به حضور و شرکت در جلسات آیت‌الله وحید خراسانی در سال‌های قبل از انقلاب، خطاب به وی اظهار کرد: گرمای حوزه وابسته به بزرگانی همچون حضرتعالی است که طلبه‌ها را شیفته درس و مباحث شما کرده است.

همچنین رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام پنجشنبه در دیدار جمعی از فعالان سیاسی دانشگاه‌های مشهد و اصولگرایان و اصلاح‌طلبان میانه‌رو استان خراسان و همچنین مدیران آستان قدس رضوی ، شرایط کنونی کشور را فرصتی بی‌نظیر برای نخبگان سیاسی و مدیران باتجربه کشور در راه رسیدن به اهداف متعالی نظام اسلامی دانست. وی رأی مردم به اعتدال و جلوگیری از تندروی و افراطی‌گری در این انتخابات را نتیجه عملکرد نامطلوب و شعارهای بی‌محتوایی دانست که به گفته وی جامعه را دچار مشکلات عدیده‌ای کرده است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: حماسه انتخابات ۲۴ خرداد یک رویداد استثنایی و عجیب است که نکته مهم آن، هوشیاری و بیداری مردم و هدایت و تدبیر رهبری است و نشان داد که مردم ما در سراسر کشور از جمله روستاها و شهرها با هوشیاری وارد انتخابات شدند و به نامزد مورد نظر خود رأی دادند.

هاشمی رفسنجانی همچنین در دیدار یا جمعی از روحانیون و علمای استان خراسان رضوی، افراط و تندروی‌ها را نه تنها برای جامعه بلکه برای دین نیز مضر دانست و تاکید کرد: همه باید با زنده نگه داشتن امید به آینده در بین آحاد جامعه، با اقدامات صحیح، خوشحالی مردم را تداوم بخشیم.این عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ناکامی تلاش رسانه‌های غربی در القای فرمایشی بودن انتخابات و تاثیرگذار نبودن آرای مردم یادآور شد: حضور بیش از ۷۲ درصد از مردم در انتخابات، نمونه‌ای از دموکراسی است که توانست ظرف دو هفته تبلیغات چنین انتخابات سالم و آبرومندی را برگزار کند، بطوریکه حتی مغرضان نیز به این حضور گسترده اعتراف کردند.

منبع : تابناک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا