تکنولوژی

۷ تهدید امنیتی موجود علیه دستگاه های اندرویدی

استفاده از دستگاه های موبایل در حال افزایش است: به گزارش تک کرانچ، شرکت اریکسون پیش بینی می کند که تا سال ۲۰۲۰ بیش از شش میلیارد کاربر گوشی های هوشمند در سراسر جهان وجود خواهد داشت.

عوامل خطر

محققان دانشگاه کمبریج دریافتند که ۸۷ درصد از کل تلفن های هوشمند اندرویدی در معرض حداقل یک آسیب پذیری مهم قرار دارند، در حالی که Zimperium Labs اوایل امسال کشف کرد که ۹۵ درصد از دستگاه های اندرویدی را می توان با یک پیام متنی ساده هک کرد.

اپل نیز از این موضوع در امان نیست. در ماه سپتامبر، ۴۰ اپلیکیشن از فروشگاه رسمی اپلیکیشن ها به دلیل آلوده بودن به XcodeGhost، نوعی بدافزار که برای تبدیل دستگاه های اپل به یک بات نت بزرگ طراحی شده بود، بیرون کشیده شدند. با وجود حفاظت گسترده اپل، این بدافزار نه تنها مخفی شد بلکه در بالای برنامه های قانونی قرار گرفت و شناسایی آن را دشوار کرد. برخی از بازی های آفلاین اندرویدی نیز ممکن است باعث تهدید امنیت تلفن اندرویدی شما شوند.

انواع محبوب بدافزارهای موبایل

در حالی که بدافزارهای موبایل از نظر حجم و پیچیدگی به پای همتای کامپیوتر شخصی خود نرسیده اند، طرفداران امنیت IT شاهد بدافزارهای مخصوص موبایل هستند که برای شکار آسیب پذیری های تلفن هوشمند یا تبلت طراحی شده اند.

  • بدافزار بانکی:

همان طور که گفته شد، بدافزار موبایل مبتنی بر بانکداری در حال افزایش است، زیرا هکرها به دنبال به خطر انداختن کاربرانی هستند که ترجیح می دهند تمام کاره ای خود از جمله انتقال پول و پرداخت قبض را از دستگاه های موبایل خود انجام دهند.

  • باج افزار موبایل:

باج افزار اول در کامپیوترهای شخصی محبوب شد، باج افزار با رمزگذاری این اطلاعات، داده های مهم کاربر مانند اسناد، عکس ها و ویدیوها را قفل می کند و سپس درخواست باج به سازندگان بدافزار پرداخت می شود.

  • جاسوس افزار موبایل:

به عنوان یک برنامه بر روی دستگاه شما بارگذاری می شود، جاسوس افزار بر فعالیت های شما نظارت می کند، موقعیت شما را ثبت می کند و اطلاعات مهمی مانند نام کاربری و رمز عبور حساب های ایمیل یا سایت های اینترنتی را پاک می کند.

https://www.zdnet.com/article/5-quick-tips-for-better-android-phone-security-right-now/

  • بدافزار :MMS

سازندگان بدافزار همچنین به دنبال راه هایی برای سواستفاده از ارتباط مبتنی بر متن به عنوان راهی برای ارائه بدافزار هستند.

  • تبلیغات موبایل:

تبلیغات راهی طولانی را طی کرده اند تا چیزی بیش از پاپ آپ های آزاردهنده و جمع آوری داده ها نباشند. برای بسیاری از سازندگان تبلیغات، درآمد به تعداد کلیک ها و دانلودهایی که دریافت می کنند بستگی دارد. به گزارش ZDNet، برخی از آنها اکنون کدی را ایجاد کرده اند که می تواند دستگاه شما را آلوده و روت کند و آن را مجبور به دانلود انواع خاصی از تبلیغات کند و به مهاجمان اجازه سرقت اطلاعات شخصی را بدهد.

  • تروجان های پیامکی:

مجرمان سایبری با سواستفاده از آنچه کاربران بیش از همه در مورد گوشی های خود دوست دارند، دستگاه های موبایل را آلوده می کنند. تروجان های پیامکی با ارسال پیامک به شماره های پرمیوم در سراسر جهان، باعث ویرانی مالی می شوند. در سال ۲۰۱۵، تعدادی از کاربران اندروید به تروجان بانکی آلوده شدند که می توانست پیام های متنی شامل اطلاعات مالی را رهگیری کند و سپس یک کپی از پیام را ارسال کند. تمامی اطلاعات مورد نیاز برای نفوذ به حساب های مالی را در اختیار مجرمان سایبری قرار می دهد.

اندروید و iOS کدامیک امنیت بیشتری دارد؟

امنیت موبایل باید اولویت اول هر کاربر گوشی های هوشمند باشد. گوشی ها در سال های اخیر به سرعت تکامل یافته اند تا حساس ترین داده های ما را ذخیره و به اشتراک بگذارند. چه مدیریت امور مالی، زندگی اجتماعی و چه اطلاعات تجاری ما، این دستگاه ها داده های ارزشمندی دارند که بازیگران مخرب می توانند از آن ها سود ببرند. برای ایمن ماندن، شما باید دستگاه ها و برنامه هایی را انتخاب کنید که بر امنیت تمرکز دارند. بازی های امن اندرویدی بعنوان مثال.

در ادامه به توضیح امنیت گوشی های هوشمند در سیستم عامل های اصلی موبایل خواهیم پرداخت.

https://civilica.com/doc/1619253/

حوزه تهدیدات امنیت موبایل

امنیت موبایل با گذشت هر سال اهمیت بیشتری پیدا می کند. اینترنت، بزرگ ترین دلیل این عامل است و همه چیز از کیف پول ها گرفته تا سیستم های امنیتی خانگی را به گوشی های ما متصل می کند.

از جمله تهدیداتی که امنیت کاربران را تهدید می کند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حملات بدافزاری مانند تروجان ها، جاسوس افزارها و ویروس ها.
  • کلاهبرداری های سایبری مانند فیشینگ و کلاهبرداری در شبکه های اجتماعی.
  • رخنه یا نشت اطلاعات مخرب از طریق حملات brute force و نفوذهای مخرب و غیره.
  • کاربرانی با ویژگی های امنیتی ضعیف یا بلااستفاده مانند رمزهای عبور و تنظیمات حریم خصوصی.
  • نرم افزار یا سخت افزار با ضعف های امنیتی.

دکمه بازگشت به بالا